Monday, December 24, 2012

Vesel božič

Nikoli si nisem predstavljala, da bom božič preživljala v Švici. No, ni si težko predstavljati, le v mislih si narišeš popolno zasneženo pokrajino, topel kamin in veliko božično jelko. Skoraj, ampak skoraj takšen pa je moj trenutni pogled iz velike dnevne sobe v Luzernu

Ampak vseeno, kjer koli že ste, upam da božične praznike preživljate pomirjeni od vsakodnevnih skrbi, z možgani na 'off' in v prijetni družbi ter dobri hrani. Seveda je hrana pomemben dejavnik, pa naj vas ne skrbijo odvečne kalorije, saj so domači piškoti in italijanski panettone vredni kakšnega pregreha ... Mmmm! Boste imeli pa razlog za kakšno novoletno obljubo več.

Vsem skupaj želim vesel božič in upam, da je bilo leto 2012 vredno vsakega dneva vašega življenja, da ste ga izkoristili in da si ga boste zapomnili, jaz ga vsekakor ne bom pozabila zlahka. Če pa ne, vam želim, da vam bo leto, ki prihaja, pisano na kožo. Naj vas popelje v sanje. Čimveč uspehov in zadovoljstva, imejte se radi in pojejte tiste slastne piškote, ki vas mamijo iz obložene božične mize. Srečno! :)

No comments:

Post a Comment