Saturday, May 25, 2013

Organizatorke s stilom

Prišli smo do točke, ko bomo kot domine eden za drugim zapuščali Rotterdam. Neizogiben konec Erasmus izmenjave se bliža in nekateri nas bodo zapustili že v prihajajočem tednu. Neverjetno, čudni občutki me spreletavajo ... Ampak pred solzami in objemi slovesa, moramo odkljukati še en bolj prijeten dogodek - moj rojstni dan! Zadnji dan maja se bliža in navdušenje narašča, vendar ne zaradi 22ke, ki jo bom dopolnila, bolj zaradi zabave, ki jo bom organizirala. Čeprav se zavedam, da bo lanskoletno rojstnodnevno zabavo zelo težko premagati (tisti izbranci, ki ste je bili deležni že veste o čem govorim, kajne? ;), vseeno kaže obetavno. Moj rojstni dan bomo z Aido in Whitney združili še z njunim odhodom in tako trojica predstavlja - 2× goodbye and 1× bday party!!

Tako smo danes začeli z načrtovanjem zabave, ki se bo zgodila na dan petka, 31. maja. V času naših izmenjav se je nabralo veliko novih poznanstev in prijateljev, ampak število povabljencev smo na žalost morali omejiti na - khem, 87 ljudi. Še dobro, da imamo na voljo veliko strešno teraso International House s pogledom na mestno jedro Rotterdama, želimo si le sonca in toplega vremena, da bomo lahko zakurili žar in kaj popekli za lačne želodčke. Poleg hrane in pijače pa moramo do petka organizirati še veliko malenkosti. Zabavo pa smo za češnjo na torti še tematsko obarvali - vsak mora s seboj prinesti nekaj, kar ga spominja na najlepši dogodek Erasmus izmenjave. Sem vedela, da bo tisti velik oranžen klobuk s Queen's day-a še prav prišel ...

Današnji sobotni popoldan je bil torej namenjen načrtovanju. Kot prave organizatorke v duhu "prazen želodec, prazna glava" pa smo se zadeve lotile s stilom in si spekle slastne palačinke. Whitney in Aida sta svojim poleg čokolade dodali še banane, mene pa nista prepričali. Palačinke z Nutello in to je to. Načrtovanje je potem steklo samo od sebe :)




No comments:

Post a Comment